Osełki Roślinne

Jak masło, a z nerkowców!

Tłusta, kremowa i pyszna.

Tęskno do masełka? Oto nasza wege Osełka!

Z żywymi kulturami bakterii i fermentowanymi nerkowcami.

Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie i świetnie nadaje się do smażenia, a także pieczenia.

Naturalnie:

  • bez laktozy
  • bez glutenu
  • bez konserwantów

co wyróżnia tę linię

Osełka Roślinna

12% nerkowców

nerkowce obfitują w zdrowe tłuszcze, które w połączeniu z olejem kokosowym tworzą rozkosznie tłuściutką kostkę.

z żywymi kulturami bakterii

Fermentacja to nasza specjalność i nawet w linii Osełek postanowiłyśmy użyć naszej supermetody.

Nie jest to rzecz powszechna w roślinnych masłach!

wszechstronna

Stosuj 1:1 jak tradycyjne masło!

do smarowania

na kanapki, prosto na pajdę świeżego chleba, na ciepłe pancakes

do smażenia i gotowania

po prostu!

do wypieków

wszystkie ciasta i ciasteczka wyjdą na niej wyśmienicie!